Siirry pääsisältöön

snyn toukokuun paketti

Paketti oli jo eilen tullut postiin, mutten laiskana jaksanut lähteä kaupungista asti pyörällä hakemaan. Paketista löytyikin kaikkea kivaa, taas kerran.


Paketista löytyi ihanaa viron villaa. Josta aion tehdä sen huivin, jonka ohjeen sain ( näköjään ohje jäänyt kuvassa tuonne kirjan alle!) en vain enään töitten jälkeen jaksanut ruveta kerimään lankaa rullalle, joten se jää johonkin toiseen päivään.
Kirppari löytönä snyni oli löytänyt tulevalle tädille ( <3 ihana="" ihanan="" ja="" l="" lehden="" malli.="" muutama="" muutaman="" p="" pika="" selauksella="" sielt="" vauva="" ytyikin="">Myönnän, että löysin tuon oma koppa blogin vasta muutama päivä sitten. Liityin myös lukijaksi. Ja oli erittäin lähellä, etten tilannut tuota kirjaa jo itse. Kiitos! Kirjasta inspiroituneena kaivoinkin virkkuukoukun ja fabelia sohvalle ( ihankuntässäsohvallaeiolismuutenkinliikaalankaa) ja rupesin virkkaamaan, mitäpä muuta kuin ympyrää ;) saa nähdä, mitä tästä tulee, mutta sen tiedän, etten sen kummemmin ajatellut seurailla kirjan ohjeita, vaan tästä tulee jotain ihan muuta.


Okeu, kyllä mulla on pieni kutina, mutä tästä tulee, mutta palailen asiaan, kun se on valmis ;)


Ja seuraava ikuisuus projekti, jämälangat pois nurkista rupeaa olemaan jo ihan kivan kokoinen.

Kiitos vielä taas ihanasta paketista!

Kommentit

 1. Ai tuleva äiti? Onnittelut!

  Kiva paketti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei musta äitiä, mutta täti tulee taas heinäkuussa :)

   Poista
  2. Hups! Pitäisi opetella lukemaan.. No, mutta tätinä oleminenkin on kivaa, onnittelut siitä kuitenkin :)

   Poista
  3. Piti itsekin eilen vielä tarkistaa, etten ole väärin kirjoittanut.

   Poista
 2. Ihana paketti! Tuollainen kirja on loistava lahja, kun on itsekin meinannut sen hommata :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanss . Lähti inspiraatio heti lentämään. Tosin, purkasin jo eilen tuon aloutuksen ja otin uutta koukulle

   Poista
 3. Voi miten ihanaa kun paketti osui nappiin. Toivottavasti myös huivi innostaa siuta enemmän lontooksi tehtyjen ohjeiden pariin. Virkkaus jälkesi näyttää todella siistiltä ja tasaiselta. Itsekin haluaisin sen taidon oppia.
  Mukavaa toukokuun loppua. Ens kuussa sitten pajastellaan..

  Snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan sen huivin kyllä heti puikoille, kun saan neulomis inspiksen taas takaisin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super helpot huovutetut tossut ohjeen kera

Tulevan joulun joulumyyjäis valmistelut on aloitettava jo hyvissä ajoin. Näitä syntyy töiden jälkeen pari päivässä melkeinpä ja ovat mukavaa töllön katselu puuhailuakin. Ohjetta olen soveltanut Novitan ohjeesta sekä silmukkamäärien myös mallin suhteen ja tällä ohjeella osaa kuka vain neuloa lämpimät tossut! Koko: 39-40, 36-37, 34-35 Kun aloitat silmukoiden luomisen niin jätä n. 40cm pätkä lankaa kantapään yhteen ompeluun!! Luo 6mm pyöröpuikolle (48, 44, 40) silmukkaa ja neulo tasona 16cm, 15cm, 14cm. Jaa sen jälkeen työ sukkapuikoille tasaisesta ja ala neulomaan pyöröneuleena 14,5cm, 14cm, 12cm Aloita sitten kavennukset ja kavenna joka kerroksella puikkojen viimeiset silmukat yhteen. Katkaise langan pää ja päättele. Ompele aloitus langalla kantapää kiinni. Täytä sukka muovipussilla ja laita 60asteeseen pyykkikoneeseen yhden pyyhkeen ym kanssa.  Muotoile kosteana!! Tossut voi koristella kukkasin, neulahuovuttamalla tai pohjaan voi laittaa

almamummon kantapää kuvallisilla ohjeilla

Päätin vielä illan päälle kirjoitella almamummon kantapäästä ohjeen kuvien kera. Kysykää ihmeessä jos kysymyksiä tulee. Itselläni on silmukoita puikoilla 12\puikko (48silmukkaa yhteensä) ja kantapään teen 1 ja 2 puikoille. Neulo 1 puikolta 4 puikolle puolet 1 puikon silmukoista. Itselle jää nyt 1 puikolle 6 silmukkaa. Nosta ensimmäinen silmukka neulomatta ja neulo ne 6 silmukkaa. Neulo 2 puikolta 6 silmukkaa ja nosta 3 puikolle ylimääräiset silmukat. Nyt 1 puikolla pitäisi olla 12 silmukkaa ja 3 ja 4 puikolla 18 silmukkaa. Neulo 24krs (12kertaa edestakaisin) ja jaa silmukat kahdelle puikolle, 6 siilmukkaa per puikko Poimi sitten 12 reunasilmukkaa ja siirrä 3puikolta 6 ylimääräistä silmukkaa kantalappu puikolle niin että päälle jääville puikoille jää 12 silmukkaa ja kantalappu puikoilla on 24 silmukkaa. Neulo ensimmäinen kerros ( kantalappupuikot 24 silmukkaa!) takareunasta. Aloita sitten kavennukset joka kerroksella. Ensimmäisellä puikolla 2 viimeistä

kaaripitsi sukat ohjeen kera

Kaaripitsi on ollut jo kauan omalla to do listalla ja muutama ilta sitten sainkin nämä puikoille. Kiva, nopea ja nätti malli ja itsellä langaksi valikoitui mahdollisimman neutraali seiskaveikka. Omaan jalkaan pikkuisen isot, joten lahjalaatikkoon menevät odotteöemaan oikeita jalkoja.  Lanka: 7veljestä väri nro 060 Puikot: 3mm Langankulutus: 108g Koko 40 Kaaripitsin ohje: Ohje on jaollinen 9 silmukalla, loin puikoille 18, 9, 18, 9 silmukkaa ja yhdistin pyöröksi. Varo ettei työ kierry. 1krs. 2nurin, lk, 5oikein, 2oikein yhteen 2krs. 2nurin, 1oik, lk, 4oik, 2oikein yhteen 3krs. 2nurin, 2oik, lk, 3oik, 2oikein yhteen 4krs. 2nurin, 3oik, lk, 2oik, 2oikein yhteenn 5krs. 2nurin, 4oikein, lk, 1oik, 2oikein yhteen Toista näitä kerroksia halutun varren verran. Omissa sulissa on 9mallikertaa. Ole tarkkana 1puikoin kierroksen alun kanssa, 1puikko vaihtaa työn efetessä paikkaa!