Siirry pääsisältöön

Sukkia socki langasta

Oletteko miettineet minkämoisia sukkia näistä socki langoista oikein tulee? Facen sukka ryhmissä olenkin nämä yksin esitellyt, mutta keräsin kaikki neulomani sukat yhteen postaukseen, josta on helppo katsella lopputuloksia. Itselläni on tällä hetkellä  hirveä kasa eri raitalankoja ja näistä kutoo nopeasti sukka parin.
Omasta mielestä paras malli näihin on Olga, mutta myös muut yksinkertaiset perusmallit jotka ei sotke kuviota liikaa sopii langalle.
Oma tämän hetkinen suosikki on vihreä Raitanen, josta neuloin Olga sukat.

Happy carnival

Ihanalle ystävälle neuloin vaalean punaisesta langasta molly neuleena synttäri lahjaksi sukat. Nämä oli niin Heidin näköiset jo keräillä,  joten sukkien saaja oli oli teko vaiheessa tiedossa.

Pink paradise

Näiden lankakerien lopuista syntyi vielä räsymattosukat. Olin tasannut langat aikaisempiin sukkien joten näistäkin syntyi identtiset. 4socki kerästä saa siis kolme paria sukkia.

Pink paradise ja happy carnival

Löysin erään peitto projektin jäljiltä virkattuja ruutuja ja päätin kokeilla, kuinka ne sopisivat sukan varsiin. Näistä tuli omaan silmään kauniit, vielä olen kahden vaiheilla virkkaanko jonkinmoisen resorin ja millä langalla. Nämä jää ihan omia jalkoja lämmittämään ja kesällä varmaan muuttavat mökille asumaan.

Meadow creek

Lanka on mukavaa neulottavaa ja aina ekaa sukkaa tehdessä jännittää, minkälaista jälkeä syntyy.

Näitä twist or not sukkiaen tasannut ollenkaan ja näyttää oikein mukaville.

Misty morning


Minkäsmoisia sukkia te olette saaneet aikaiseksi näistä socki langoista?

Kommentit

  1. Olen kerinyt pinkisyä harmast pois ja tehnyt raita töppösiä.

    VastaaPoista
  2. Olen kerinyt pinkisyä harmast pois ja tehnyt raita töppösiä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super helpot huovutetut tossut ohjeen kera

Tulevan joulun joulumyyjäis valmistelut on aloitettava jo hyvissä ajoin. Näitä syntyy töiden jälkeen pari päivässä melkeinpä ja ovat mukavaa töllön katselu puuhailuakin. Ohjetta olen soveltanut Novitan ohjeesta sekä silmukkamäärien myös mallin suhteen ja tällä ohjeella osaa kuka vain neuloa lämpimät tossut! Koko: 39-40, 36-37, 34-35 Kun aloitat silmukoiden luomisen niin jätä n. 40cm pätkä lankaa kantapään yhteen ompeluun!! Luo 6mm pyöröpuikolle (48, 44, 40) silmukkaa ja neulo tasona 16cm, 15cm, 14cm. Jaa sen jälkeen työ sukkapuikoille tasaisesta ja ala neulomaan pyöröneuleena 14,5cm, 14cm, 12cm Aloita sitten kavennukset ja kavenna joka kerroksella puikkojen viimeiset silmukat yhteen. Katkaise langan pää ja päättele. Ompele aloitus langalla kantapää kiinni. Täytä sukka muovipussilla ja laita 60asteeseen pyykkikoneeseen yhden pyyhkeen ym kanssa.  Muotoile kosteana!! Tossut voi koristella kukkasin, neulahuovuttamalla tai pohjaan voi laittaa

almamummon kantapää kuvallisilla ohjeilla

Päätin vielä illan päälle kirjoitella almamummon kantapäästä ohjeen kuvien kera. Kysykää ihmeessä jos kysymyksiä tulee. Itselläni on silmukoita puikoilla 12\puikko (48silmukkaa yhteensä) ja kantapään teen 1 ja 2 puikoille. Neulo 1 puikolta 4 puikolle puolet 1 puikon silmukoista. Itselle jää nyt 1 puikolle 6 silmukkaa. Nosta ensimmäinen silmukka neulomatta ja neulo ne 6 silmukkaa. Neulo 2 puikolta 6 silmukkaa ja nosta 3 puikolle ylimääräiset silmukat. Nyt 1 puikolla pitäisi olla 12 silmukkaa ja 3 ja 4 puikolla 18 silmukkaa. Neulo 24krs (12kertaa edestakaisin) ja jaa silmukat kahdelle puikolle, 6 siilmukkaa per puikko Poimi sitten 12 reunasilmukkaa ja siirrä 3puikolta 6 ylimääräistä silmukkaa kantalappu puikolle niin että päälle jääville puikoille jää 12 silmukkaa ja kantalappu puikoilla on 24 silmukkaa. Neulo ensimmäinen kerros ( kantalappupuikot 24 silmukkaa!) takareunasta. Aloita sitten kavennukset joka kerroksella. Ensimmäisellä puikolla 2 viimeistä

kaaripitsi sukat ohjeen kera

Kaaripitsi on ollut jo kauan omalla to do listalla ja muutama ilta sitten sainkin nämä puikoille. Kiva, nopea ja nätti malli ja itsellä langaksi valikoitui mahdollisimman neutraali seiskaveikka. Omaan jalkaan pikkuisen isot, joten lahjalaatikkoon menevät odotteöemaan oikeita jalkoja.  Lanka: 7veljestä väri nro 060 Puikot: 3mm Langankulutus: 108g Koko 40 Kaaripitsin ohje: Ohje on jaollinen 9 silmukalla, loin puikoille 18, 9, 18, 9 silmukkaa ja yhdistin pyöröksi. Varo ettei työ kierry. 1krs. 2nurin, lk, 5oikein, 2oikein yhteen 2krs. 2nurin, 1oik, lk, 4oik, 2oikein yhteen 3krs. 2nurin, 2oik, lk, 3oik, 2oikein yhteen 4krs. 2nurin, 3oik, lk, 2oik, 2oikein yhteenn 5krs. 2nurin, 4oikein, lk, 1oik, 2oikein yhteen Toista näitä kerroksia halutun varren verran. Omissa sulissa on 9mallikertaa. Ole tarkkana 1puikoin kierroksen alun kanssa, 1puikko vaihtaa työn efetessä paikkaa!