Siirry pääsisältöön

sny parini lokakuun paketti

Pahoittelen, paketti tuli jo maanantaina, mutta vasta nyt jaksoin perehtyä puhelimella blogipostauksiin. Aiemmin olen tapellut surkeitten puhelinten kameroitten kanssa, mutta jatkossa pitäisi tulla hyviä kuviakin.
Tuota täysin samaa teetee pallasta katselin viime viikon lopulla omassa lähi länkakaupassa, mutta en tiennyt minkämoista lanka on kutia, jätin sen hyllyyn. Tuosta teeteestä tulee nyt jatkossa kyllä yksi luottolangoista! Ihanan pehmeää ja upea värikartta.
Paketissa oli myös niin tarpeellisia silmukkamerkkejä, ne on aina hukassa tai keskeneräisessä työssä kiinni.
Kuvasta puuttuu muutama sukka ohje, sekä geisha levy, suklaa tuli nimittäin himoon! Pikkuisen oli turhan ohuelle langalle ohjeet, mutta kyllä mie vielä noista ohjeista sukat selätän!


Olen muutenkin ollut lähiaikoina laiska kutomaan ja puikoilta ei ole pudonnut muuta kun muutama tiskikukkanen, joita en sen kummemmin ole jaksanut edes kuvailla. Ja omalle snypyllekkin kudoin pienen lahjan, joten siitä ei luonnollisesti kuvaa täällä julkaista.Snyppykkäni langat pääsi heti puikoille, toivottavasti viikonloppuna saan valmiiksi ja kuvattua upeissa maisemissa anoppilassa.

Nyt aamukahvien juomista, hetken vielä kutimista sekä töihin lähtöä. Jonka jälkeen pääseekin viettämään harvinaista viikonloppu vapaata.

 Ps. Joko teillä sataa lunta??,,,,?? Hirviä myräkkä!  

Kommentit

 1. ihana paketti. Jopas siellä on ollut jo lunta.

  VastaaPoista
 2. Tuossa on lumi klo 7,00. Kun töistä pääsin, lunta oli 20cm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho O_o, no on lunta. Ei täällä enää kuin sellaista pieniä määriä. Loskaa.

   Poista
  2. Täälläkin tullu vettä koko päivän, saanu möllötellä hyvällä omallatunnolla kutimassa sukkaa.

   Poista
 3. Pallas on oikeasti kivaa lankaa, onnellinen sinä. Hauska ja ilmeisen makea paketti on ollut... hyvä kun SNY huoletii dopingista, suklaan muodossa! t. jonkun toisen pari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja on muuten riittoisaa myös. Tällä hetkellä tilaussukkua väsään ja käytin näistä jääneet jämät raitoina pois. Ensimmäisestä kerästä jäi vieläkin 7g lankaa. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super helpot huovutetut tossut ohjeen kera

Tulevan joulun joulumyyjäis valmistelut on aloitettava jo hyvissä ajoin. Näitä syntyy töiden jälkeen pari päivässä melkeinpä ja ovat mukavaa töllön katselu puuhailuakin. Ohjetta olen soveltanut Novitan ohjeesta sekä silmukkamäärien myös mallin suhteen ja tällä ohjeella osaa kuka vain neuloa lämpimät tossut! Koko: 39-40, 36-37, 34-35 Kun aloitat silmukoiden luomisen niin jätä n. 40cm pätkä lankaa kantapään yhteen ompeluun!! Luo 6mm pyöröpuikolle (48, 44, 40) silmukkaa ja neulo tasona 16cm, 15cm, 14cm. Jaa sen jälkeen työ sukkapuikoille tasaisesta ja ala neulomaan pyöröneuleena 14,5cm, 14cm, 12cm Aloita sitten kavennukset ja kavenna joka kerroksella puikkojen viimeiset silmukat yhteen. Katkaise langan pää ja päättele. Ompele aloitus langalla kantapää kiinni. Täytä sukka muovipussilla ja laita 60asteeseen pyykkikoneeseen yhden pyyhkeen ym kanssa.  Muotoile kosteana!! Tossut voi koristella kukkasin, neulahuovuttamalla tai pohjaan voi laittaa

almamummon kantapää kuvallisilla ohjeilla

Päätin vielä illan päälle kirjoitella almamummon kantapäästä ohjeen kuvien kera. Kysykää ihmeessä jos kysymyksiä tulee. Itselläni on silmukoita puikoilla 12\puikko (48silmukkaa yhteensä) ja kantapään teen 1 ja 2 puikoille. Neulo 1 puikolta 4 puikolle puolet 1 puikon silmukoista. Itselle jää nyt 1 puikolle 6 silmukkaa. Nosta ensimmäinen silmukka neulomatta ja neulo ne 6 silmukkaa. Neulo 2 puikolta 6 silmukkaa ja nosta 3 puikolle ylimääräiset silmukat. Nyt 1 puikolla pitäisi olla 12 silmukkaa ja 3 ja 4 puikolla 18 silmukkaa. Neulo 24krs (12kertaa edestakaisin) ja jaa silmukat kahdelle puikolle, 6 siilmukkaa per puikko Poimi sitten 12 reunasilmukkaa ja siirrä 3puikolta 6 ylimääräistä silmukkaa kantalappu puikolle niin että päälle jääville puikoille jää 12 silmukkaa ja kantalappu puikoilla on 24 silmukkaa. Neulo ensimmäinen kerros ( kantalappupuikot 24 silmukkaa!) takareunasta. Aloita sitten kavennukset joka kerroksella. Ensimmäisellä puikolla 2 viimeistä

kaaripitsi sukat ohjeen kera

Kaaripitsi on ollut jo kauan omalla to do listalla ja muutama ilta sitten sainkin nämä puikoille. Kiva, nopea ja nätti malli ja itsellä langaksi valikoitui mahdollisimman neutraali seiskaveikka. Omaan jalkaan pikkuisen isot, joten lahjalaatikkoon menevät odotteöemaan oikeita jalkoja.  Lanka: 7veljestä väri nro 060 Puikot: 3mm Langankulutus: 108g Koko 40 Kaaripitsin ohje: Ohje on jaollinen 9 silmukalla, loin puikoille 18, 9, 18, 9 silmukkaa ja yhdistin pyöröksi. Varo ettei työ kierry. 1krs. 2nurin, lk, 5oikein, 2oikein yhteen 2krs. 2nurin, 1oik, lk, 4oik, 2oikein yhteen 3krs. 2nurin, 2oik, lk, 3oik, 2oikein yhteen 4krs. 2nurin, 3oik, lk, 2oik, 2oikein yhteenn 5krs. 2nurin, 4oikein, lk, 1oik, 2oikein yhteen Toista näitä kerroksia halutun varren verran. Omissa sulissa on 9mallikertaa. Ole tarkkana 1puikoin kierroksen alun kanssa, 1puikko vaihtaa työn efetessä paikkaa!