Siirry pääsisältöön

Pirteät raitasukat kerrankin itselleMitä saa kun yhdistää Regian Stripemania Coloria ja valkoista seiskaveikkaa?? Aivan ihanat raitasukat tietenkin!!
Varressa helppo pintaneulekuvio oikealla ja nurjalla ja 4 ja 2 kerroksen raitoja. En lähtenyt kohdistamaan raitoja millään lailla, itse tykkään!
Ja nämä jäävät omia talvijalkoja lämmittämään!! (Oli jo tänään jalassa ;) )


Pitkästä aikaa sileä kantapää. Ja raidoittaen tietysti

Lanka: Regia Sripemania color 06367 ja valkoinen 7 veljestä
Puikot: 3mm novitan perus kilkuttimet
Malli: Varressa *1.krs oikein 2. krs 2 oikein 2 nurin* toista kerroksia. Sileä kantapää
Langankulutus: 91g
Koko: 38-39


Sain kerittyä jo ensimmäisen omavärjäämän langan, tämmöistä luvassa lähipäivinä ;)Kommentit

 1. Onpa ihanaa toi itse värjäämäsi lanka. :)
  -sny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. torstaina aloittelin sukat ja toinen jo puikoilla :) Tänään tuli värjäiltyä lisää lankoja, jotka on omasta mielestä vieläkin ihanempia!!

   Poista
 2. itelläki on just tota regian sateenkaari lankaa tuossa oottelee omia villasukkia, tosi kiva idea lisätä tuo valkoinen tuohon tollee :) oikein nätit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo regia oli omasta mielestyä liian levotonta ihan yksikseen ja valkoinen tasapainottaa ainakin omaan silmään hyvin noita voimakkaita värejä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommenttisi piristää päivääni

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super helpot huovutetut tossut ohjeen kera

Tulevan joulun joulumyyjäis valmistelut on aloitettava jo hyvissä ajoin. Näitä syntyy töiden jälkeen pari päivässä melkeinpä ja ovat mukavaa töllön katselu puuhailuakin. Ohjetta olen soveltanut Novitan ohjeesta sekä silmukkamäärien myös mallin suhteen ja tällä ohjeella osaa kuka vain neuloa lämpimät tossut! Koko: 39-40, 36-37, 34-35 Kun aloitat silmukoiden luomisen niin jätä n. 40cm pätkä lankaa kantapään yhteen ompeluun!! Luo 6mm pyöröpuikolle (48, 44, 40) silmukkaa ja neulo tasona 16cm, 15cm, 14cm. Jaa sen jälkeen työ sukkapuikoille tasaisesta ja ala neulomaan pyöröneuleena 14,5cm, 14cm, 12cm Aloita sitten kavennukset ja kavenna joka kerroksella puikkojen viimeiset silmukat yhteen. Katkaise langan pää ja päättele. Ompele aloitus langalla kantapää kiinni. Täytä sukka muovipussilla ja laita 60asteeseen pyykkikoneeseen yhden pyyhkeen ym kanssa.  Muotoile kosteana!! Tossut voi koristella kukkasin, neulahuovuttamalla tai pohjaan voi laittaa

kaaripitsi sukat ohjeen kera

Kaaripitsi on ollut jo kauan omalla to do listalla ja muutama ilta sitten sainkin nämä puikoille. Kiva, nopea ja nätti malli ja itsellä langaksi valikoitui mahdollisimman neutraali seiskaveikka. Omaan jalkaan pikkuisen isot, joten lahjalaatikkoon menevät odotteöemaan oikeita jalkoja.  Lanka: 7veljestä väri nro 060 Puikot: 3mm Langankulutus: 108g Koko 40 Kaaripitsin ohje: Ohje on jaollinen 9 silmukalla, loin puikoille 18, 9, 18, 9 silmukkaa ja yhdistin pyöröksi. Varo ettei työ kierry. 1krs. 2nurin, lk, 5oikein, 2oikein yhteen 2krs. 2nurin, 1oik, lk, 4oik, 2oikein yhteen 3krs. 2nurin, 2oik, lk, 3oik, 2oikein yhteen 4krs. 2nurin, 3oik, lk, 2oik, 2oikein yhteenn 5krs. 2nurin, 4oikein, lk, 1oik, 2oikein yhteen Toista näitä kerroksia halutun varren verran. Omissa sulissa on 9mallikertaa. Ole tarkkana 1puikoin kierroksen alun kanssa, 1puikko vaihtaa työn efetessä paikkaa!

almamummon kantapää kuvallisilla ohjeilla

Päätin vielä illan päälle kirjoitella almamummon kantapäästä ohjeen kuvien kera. Kysykää ihmeessä jos kysymyksiä tulee. Itselläni on silmukoita puikoilla 12\puikko (48silmukkaa yhteensä) ja kantapään teen 1 ja 2 puikoille. Neulo 1 puikolta 4 puikolle puolet 1 puikon silmukoista. Itselle jää nyt 1 puikolle 6 silmukkaa. Nosta ensimmäinen silmukka neulomatta ja neulo ne 6 silmukkaa. Neulo 2 puikolta 6 silmukkaa ja nosta 3 puikolle ylimääräiset silmukat. Nyt 1 puikolla pitäisi olla 12 silmukkaa ja 3 ja 4 puikolla 18 silmukkaa. Neulo 24krs (12kertaa edestakaisin) ja jaa silmukat kahdelle puikolle, 6 siilmukkaa per puikko Poimi sitten 12 reunasilmukkaa ja siirrä 3puikolta 6 ylimääräistä silmukkaa kantalappu puikolle niin että päälle jääville puikoille jää 12 silmukkaa ja kantalappu puikoilla on 24 silmukkaa. Neulo ensimmäinen kerros ( kantalappupuikot 24 silmukkaa!) takareunasta. Aloita sitten kavennukset joka kerroksella. Ensimmäisellä puikolla 2 viimeistä